Skip to content

Dalür!

Eleventemras ara. Assazia ütlas18" , Rt ütcanltsibbelcipasavitarumazjuCons.

Când simţim t i h n a ştim că suntem acasă.

Învăța mersul lumii inspirat de legile naturale. Puşcălupi aduna alături de Römer o completă arhivă botanică, unică în zonă, oferind ce avea el mai bun de oferit – buna sa cunoaştere a spaţiului natural pe care îl explora cu pasiune.Pe urmele lui, Ștefan știe deja din zecile de rețete încercate că acum e unde trebuie. Că a ieșit cu un #singleshot gin în lume. Că e ce trebuie.

Un personaj coborât din munți în culori tandre pe etichetă.

𝘋𝘦 𝘢𝘪𝘤𝘪, din cel mai vestic punct din est şi cel mai estic punct vestic, Puşcălupi l-a condus pe J. Römer pentru a aduna cea mai completă arhivă botanică din regiune. A oferit ce avea el mai bun de oferit – imensa sa cunoaştere a spaţiului natural din Ţara Bârsei. Şi spiritul lui de "aici şi acum".Şi tot de 𝘢𝘪𝘤𝘪, băutura care ne aduce astăzi cel mai aproape de starea trăită de el atunci, cea de prezenţă, nu putea decât să îi poarte numele.

Ștefan Bărbulescu, fondatorul și creatorul acestui brand

"Profesional vorbind, sunt cât se poate de eu. Un mix de încăpăţânare, curaj, un bun pierzător, pe alocuri fixist şi atotştiutor, puţin înaintea timpului şi aproape întotdeauna lipsit de resursele necesare, aşa cum ne sunt ele prezentate în cărţi. De multe ori, mă simt împlinit doar fiind în procesul de a face ceva. Iar rezultatul, atunci când vine, îl vad ca pe un bonus."

Pionierat în ginul românesc artizanal

"Reţeta este o încununare a ingredientelor ce-şi au puternice rădăcini, atât în Orient, cât şi în Occident, vechea sifonărie în care Puşcălupi este produs, aflându-se din punct de vedere geografic în cel mai vestic punct din est şi…în cel mai estic punct din vest.

Particularitatea single-shot se referă la faptul că, în urma acestei rectificări, singurul ingredient ce urmează a fi adaugat post proces este apa, spre aducerea produsului la concentraţia alcoolică de comercializare. Este un process lent, cu randament scăzut şi costuri mari, însă din documentarea pe care am realizat-o, verificată şi prin experimentări, am ajuns la concluzia că este cel mai potrivit mod prin care putem obţine un produs complex, echilibrat, intens şi rotund, un produs ce poate fi consumat cu mare drag de sine stătător, nu doar în celebrele cocktail-uri precum Gin&Tonic, Negroni sau altele.

Fiecare lot se odihneşte în propria damigeană din sticlă de 50L (95-100 sticle a 0,5L, numerotate individual pentru fiecare lot de producţie) – o adevărată îndrăzneală şi sfidare în materie de replicabilitate a produsului. 

Este nevoie de multă dedicare şi aş zice chiar curaj, să faci un lucru bun dintr-un foc, fără să revii asupra lui într-o fază ulterioară producţiei."

Commots part hscolal aveava? Ur dan dult

Shopping Cart

And insedalcal' un, va informanadadap